Meteen naar de inhoud

TAFC Specials

Plafond
in Amersfoort

Amersfoort

Plafond

Woon je in Amersfoort of omgeving? en zoek je een echte eyecatcher in je woning? Zoek dan niet verder en neem contact op met TAFC.

TAFC maakt op maat gemaakte lichtkoven en verlaagde plafonds die je woning direct meer sfeer bezorgt. Onze lichtkoof is aan het plafond en de muur bevestigd en kan een indirecte of zwevende vormgeving hebben.

Een verlaagd plafond kan ook op verschillende manieren, zo kan je een gehele ruimte verlagen of alleen een segment. Hierbij is het ook mogelijk om een indirecte of zwevende uitstraling te kiezen.
Bij al onze plafond modellen is er de keuze om er led strips en/of inbouw-spots in te verwerken.

De verlichting die wij hanteren is afkomstig van Philips hue. Deze dimbare ledverlichting is eenvoudig te besturen met een smartphone of draadloze afstandsbediening.

Nadat onze producten geplaatst zijn, worden deze schilder en behang klaar gestuukt en kunnen we deze (optioneel) schilderen en kitten.

In tegenstelling tot een spanplafond of kant en klare lichtkoof, maken wij onze plafonds helemaal naar wens en op maat.

Kom je uit de buurt van Amersfoort en omgeving? en wil jij jouw woning een sfeervolle en luxe uitstraling geven? Neem vandaag dan nog contact met ons op!

Sfeer in elke ruimte

Contact
&Gegevens

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels het contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven.

Contactgegevens

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Welkom bij TAFC! Stel hier direct je vraag en wij helpen je graag verder!