Meteen naar de inhoud

TAFC Specials

Plafond
in Den Bosch

Den Bosch

Plafond

Kom je uit de buurt van Den Bosch en omgeving? en ben je opzoek naar meer sfeer in je woning? Zoek dan niet verder en neem contact op met TAFC.

TAFC maakt op maat verlaagde plafonds en op maak gemaakte lichtkoven die warmte en luxe uitstralen. Onze verlaagde plafonds kunnen op verschillende manieren, zo kan je een gehele ruimte verlagen of alleen een segment.

Daarnaast is er nog de keuze om het verlaagde plafond een indirect of zwevend uitstraling te geven. Bij de lichtkoof er ook de keuze uit een indirecte of zwevende vormgeving.

Bij al onze plafond modellen is er de keuze om er inbouw-spots en/of led strips in te verwerken. De verlichting die wij hanteren is afkomstig van Philips hue. Deze gebruiksvriendelijke ledverlichting is tevens dimbaar.

Nadat onze producten geplaatst zijn, worden deze schilder en behang klaar gestuukt en kunnen we deze (optioneel) schilderen en kitten.

Wij maken onze plafonds helemaal op maat en naar wens, in tegenstelling tot een spanplafond of kant en klare lichtkoof.

Woon je in de omgeving van Den Bosch? en wil jij jouw woning een warme en luxe uitstraling geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Sfeer in elke ruimte

Contact
&Gegevens

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels het contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven.

Contactgegevens

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Welkom bij TAFC! Stel hier direct je vraag en wij helpen je graag verder!