Meteen naar de inhoud

TAFC

Plafonds

TAFC

Warm&
Sfeervol

Veel mensen denken dat de keuze beperkt is tot een vlak of spack- gespoten plafond. Er zijn echter veel meer mogelijkheden. TAFC is ervan overtuigd veel meer te kunnen doen met eentonige plafonds, door deze een nieuwe uitstraling te geven die zorgt voor meer sfeer, warmte en gezelligheid. Door op maat gemaakte modellen en diverse opties aan te bieden kunnen wij elke gewenste vorm of fantasie waarmaken. Onze plafonds zijn niet alleen een genot voor het oog maar geeft op langere termijn tevens een waarde verhogend effect op een woning of bedrijfspand.

''Mijn receptie zag er eerst niet mooi uit, maar nu is iedereen enthousiast om binnen te komen. De heren hebben een top prestatie geleverd. Dank jullie wel!''

plafond

Modellen

Bij ons kunt u zelf de keuze maken tussen een koof of een verlaagd plafond.

Een koof is een constructie langs of rondom het plafond. In de koof kunnen o.a. bedrading en leidingen weggewerkt worden of kan er een open ruimte opgevuld worden.

Een verlaagd plafond is een constructie waarbij een deel van het plafond of het gehele plafond verlaagd wordt. Dit wordt ook wel “vals” plafond genoemd, omdat kabels en leidingen onzichtbaar worden. Bij een verlaagd plafond kunt u zelf de aansluitpunten voor de lampen kiezen.

Naast het creëren van deze prachtige plafonds kunt u altijd kiezen voor extra opties als het gaat om verlichting. 

plafond

Opties

Voor optimale beleving verwerken wij verlichting of andere accessoires in onze producten. TAFC hanteert hoge kwaliteit led-verlichting. Dit kunnen inbouw-spots, led strips, bestaande lampen e.d. zijn. Deze verlichting is duurzaam , multifunctioneel en kosten besparend. U kunt de led verlichting helemaal naar persoonlijke wens instellen.

Waar zijn wij allemaal actief?

Sfeer in elke ruimte

Contact
&Gegevens

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels het contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven.

Contactgegevens

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Welkom bij TAFC! Stel hier direct je vraag en wij helpen je graag verder!