Meteen naar de inhoud

Cinewall's en plafonds

Projecten

2021

Maarssen

In Maarssen hebben we een mooi project opgeleverd. Allereerst hebben wij een zwevende cinewall mogen realiseren met een prachtige waterdamp haard, met inbouwspots en ledstrips.

Ook hebben we aan de zijkant van de cinewall nissen gemaakt voor alle apparatuur en instanties. Op deze manier is alles netjes uit het zicht weggewerkt.

Daarnaast hebben wij een verlaagd plafond gemaakt in de woonkamer. Hier zitten 2 plafondlampen, 11 inbouwspots van Philips hue en een beamer/scherm in geïmplementeerd.

Overigens zijn de cinewall, het verlaagd plafond en alle wanden gestuukt, geschilderd en gekit. Het beamer-scherm is via een draadloze afstandsbediening omlaag en omhoog te besturen.

2021

Zwanenburg

In Zwanenburg hebben we niet alleen een cinewall maar ook een lichtkoof gemaakt.

De lichtkoof heeft 5 inbouwspots en ledstrips.

Deze modellen lopen in elkaar over en geven daardoor een extra sfeervolle uitstraling.

De cinewall is zwevend gemaakt met led-strips eromheen. Verder heeft de cinewall een compartiment voor de elektrische sfeerhaard en soundbar, 2 nissen met daarin een inbouwspot en is de tv op de wand gemonteerd.

De verlichting wij hanteren is afkomstig van Philips hue.

2021

Eindhoven

In eindhoven hebben we niet 1, maar liefst 2 mooie cinewall’s mogen realiseren in 1 woning.

De cinewall in de keuken heeft een sfeerhaard van 126 cm en de televisie is in de muur verwerkt door middel van een variabele tv-beugel. Verder is er bij deze cinewall gekozen om te betegelen.

De andere cinewall in de woonkamer heeft een sfeerhaard van 182 cm, een soundbar en televisie op de muur bevestigd. Hiernaast heeft deze cinewall 2 grote open compartimenten met inbouw-spots. Deze cinewall is na oplevering wit geverfd.

2020

Maarssen

Bij deze klus hebben wij eerst de gehele begane grond gestuukt: plafond en muren. Daarna hebben wij een model 4, zwevend plafond, in de keuken en woonkamer geplaatst. Tevens hebben we een ombouw boven de keukenkastjes en twee ombouwen om de verwarmingsleidingen gemaakt. Uiteraard worden deze modellen en ombouwen ook gestuukt.

Als opties voor de modellen zijn als volgt:

Model 4, keuken: led-strips rondom en 4 inbouw-spots

Model 4, woonkamer: led-strips rondom en een ruit vorm toegepast in het model

2020

Zeist

Hier hebben wij wat sfeer kunnen brengen in een keuken in Zeist. Er is gekozen voor een model 4 (veel voorkomend bij keukens) met ledstrips (kleur instelbaar) en een zwarte rand.
De kleur past nu perfect bij de keuken!

2020

Utrecht

Hier hebben wij in een receptie/koffiekamer van een autogarage het plafond een totale nieuwe uitstraling gegeven. Eerst is het hele plafond verlaagd met ca. 1 meter, daarna hebben we een combinatie van model 2 en 3 toepast. Dit geeft een luxe uitstraling en is praktische doordat er veel licht is toegepast. Zo komt de balie duidelijk naar voren. De verlichting die in dit plafons is verwerkt zijn inbouw-spots en ledstrips.

2020

Utrecht

Deze Cinewall is geheel met de klant in overeenstemming gemaakt. De tv-wand is aan de bovenkant open en aan de onderkant afgesloten. Er zijn 5 vakken in verwerkt, namelijk: één voor de tv, soundbar en sfeerhaard en twee losse vakken aan de zijkant. Aan zijkant/achterkant is een ruimte van ca. 5 cm vrijgehouden voor het verwerken van sfeerverlichting (led). Hiermee kan elke gewenste sfeer gecreëerd worden en dit sluit prachtig aan bij de kleuren van de sfeerhaard en tv. De cinewall geeft een heerlijk warm en sfeervol gevoel met o.a. de feestdagen.

Sfeer in elke ruimte

Contact
&Gegevens

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels het contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven.

Contactgegevens

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Welkom bij TAFC! Stel hier direct je vraag en wij helpen je graag verder!